ЗАЕДНО УСПЯХМЕ, ПРИЯТЕЛИ!

ЗАЕДНО УСПЯХМЕ!
С огромна радост искам да съобщя на всички дарители на сдружение “Дари Любов”, че вчера 15.12.2015 г. с помощта и съдействието на Григор Йовов успяхме да подпомогнем многодетно българско семейство! Непосилно да плащат високите сметки и поради скъпия начин на живот в столицата, семейството бе принудено да се премести със своите 6 деца и в очакване още един бъдещ член в селце до гр. София. Семейството буквално нямаше нищо- нито дрехи, нито домашна посуда, абсолютно нищо. Благодарение на Григор, който се свърза с нас ( и дарител на сдружението), успяхме да натоварим един огромен джип- пълен с всякакви стоки за бита, дрехи, играчки, проходилка и др., както и хранителни продукти от Chipita -дарения, постъпили в пункта ни в гр. София! Не съобщаваме името на семейството, защото така то пожела! Тук е моментът да споделя, че повечето българи, дори и да са в трудно финансово състояние, не биха потърсили помощ. Това е огромен проблем за нас, защото трябва да търсим подходящия начин и чрез близки до нуждаещите се хора, от които чрез нас да се получат помощите!
Искам да благодаря на всички вас, които идвате и дарявате помощи за нуждаещи се в нашите пунктове! Благодарение на вас, ние не бихме успяли толкова разнородни дарения да съберем и да сме адекватни и бързи в помощта си към другите!
Вчера за мен като човек, както и за каузата на сдружение “Дари Любов” денят бе ПОЛЗОТВОРЕН! За пореден път усетих чувството да бъда нужна на хората, за които правя всичко това! Разбрах, че не само помагам на хората в нужда, но и на тези, които искат да бъдат част от всичко това- ДА ДАРЯВАМЕ НАДЕЖДА И ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ!

 

Comments are closed.