“Дари Любов…”

history       “Дари Любов” се зароди през зимата на 2012, когато бях доброволец в гр. Банско в центъра за деца и лица, лишени от родителски грижи. Децата там ми показаха силата на любовта. Видях, че начинът по който дарявам любовта си към тях, се връща към мен стократно повече.

       С техните усмивки, с щастието в очите им, което грее като малко слънце. Това е чувство,с което пожелавам на всеки един да стопли сърцето си.  Именно то ме подтикна да основа ” Дари Любов”.  Защото разбрах, че на тези деца, на тези лица трябва да се даде шанс, те заслужават и ценят много повече от всеки всеки един от нас всичко, което ни заобикаля. Те виждат и се радват и на малкото, което получават. Те са доволни и щастливи, когато има с кого да си поговорят, да споделят, да получат внимание.

       Смятам и вярвам, че ние сме общество, в което взаимно можем да помогне нещата да се променят към по-добро.

       Искам да благодаря на всички приятели, които ми помогнаха безвъзмездно и продължават да го правят в името на благото за децата и лицата в неравностойно положение.. Знам колко трудно е днес хората да вярват един в друг и да си помагат искрено.

        Благодаря Ви!

Диана Язаджиева
Председател и основател на сдружение “Дари Любов”
“Най-голямото щастие — да си полезен на другите”

Майка Тереза е казала: “Най-голямото щастие — да си полезен на другите”. Днес ние от “Дари Любов” с помощта и съдействието на ОЙРОШПЕД /EUROSPED/ ще зарадваме няколко майки от гр. Сандански и гр. Варна, които отправиха молба към нас за помощ. Ние от “Дари Любов” знаем колко сили отнема на един родител да отгледа сам своите деца, колко борба е нужно и колко надежда

Learn more

“Дари Любов” и пунктовете ни за набиране на помощи няма да работят от 1-ви до 7-ми май. Заповядайте след обявените почивни дни. Пожелаваме ви приятни почивни дни!

В името на доброто за хората в нужда от с. Кавракирово

“Дари Любов” продължава своята мисия в името на по-добър живот за хората, живеещи на прага на бедността. Благодарение на нашия ангел Виолета Стоянова, ние подпомогнахме деца и възрастни хора от с. Кавракирово, общ. Петрич с дрехи и играчки, дарени в пунктовете на сдружението.