Ние сме Прозрачни

Дари Любов” е сдружение, което се зароди от силното чувство за любов към децата и лицата в неравностойно положение. Децата, лишени от родителски грижи; децата, лишени от майчина любов и бащина закрила; хората в неравностойно положение, които са оставени встрани от централната поглед в картината на обществен живот, сякаш не същестуват. Сякаш не са част от нашия социум, от нашия живот, от самите нас. Нека не забравяме, че нищо не е вечно и нищо не е сигурно!
Истинската любов е чиста и щедра. Тя е прозрачна. Нашите действия се ръководят от прозрачността на нашите чувства. Такива ще бъдат и отчетите за дейността ни. На интернет страницата ще можете да намерите информация за начина, по който се изразходват средствата, както и всички дейности, инициирани от нашата асоциация.

   Представител на организацията с нестопанска цел в обществена полза “Дари Любов” – Диана Язаджиева
“Най-голямото щастие — да си полезен на другите”

Майка Тереза е казала: “Най-голямото щастие — да си полезен на другите”. Днес ние от “Дари Любов” с помощта и съдействието на ОЙРОШПЕД /EUROSPED/ ще зарадваме няколко майки от гр. Сандански и гр. Варна, които отправиха молба към нас за помощ. Ние от “Дари Любов” знаем колко сили отнема на един родител да отгледа сам своите деца, колко борба е нужно и колко надежда

Learn more

“Дари Любов” и пунктовете ни за набиране на помощи няма да работят от 1-ви до 7-ми май. Заповядайте след обявените почивни дни. Пожелаваме ви приятни почивни дни!

В името на доброто за хората в нужда от с. Кавракирово

“Дари Любов” продължава своята мисия в името на по-добър живот за хората, живеещи на прага на бедността. Благодарение на нашия ангел Виолета Стоянова, ние подпомогнахме деца и възрастни хора от с. Кавракирово, общ. Петрич с дрехи и играчки, дарени в пунктовете на сдружението.