Сдружение “Дари Любов” и неговата история в книгата “Дари Любов”

   На 29.11.2014 г. в гр. Петрич в залата на Кметство Петрич се представи официално дейността на сдружение “Дари Любов” и книгата “Дари Любов” на основателката на сдружението- Диана Язаджиева. Книгата разказва историята на сдружението и какво е подтикнала неговата председателка да го създаде, водена от любовта към Родината.
Представянето бе под формата на концерт, в който взеха участие децата от клуб “Млад планинар” към сдружение “Дари Любов” и деца от вокално студио “Сгушена звездица”- с ръководител Таня Точева; от фолклорна формация „Хераклея” към фондацияХераклея”- с ръководител Елена Димитрова, както и деца от Руски клуб “Единство” с ръководител Галина Тимофеева. Ансамбъл “Гайтан” поздравиха със своето уникално фолклорно танцувално изпълнение гостите в залата.
На представянето на дейността на “Дари Любов” присъстващите се запознаха и с бъдещите проекти на сдружението, които бяха подкрепени от въздействащи рекламни клипове, създадени по сценарий от сдружение “Дари Любов”  и реализирани благодарение на Георги Врабчев и Васил Митов.
    Част от децата  споделиха с гостите мнението си за децата и хората в нужда, за добротата между хората и проблемите на българите в обществото.
Програмата завърши с официалното представяне на химна на “Дари Любов” в изпълнение на Мария Тасева и децата от клуб “Единство” – текст Виолета Терзиева; музика и аранжимент на Серафим Попниколов.

Дари ЛюбовСнимки

 

Comments are closed.