Ние организираме беседи, забави,кръжоци и др. полезни и приятни мероприятия с цел социалната интеграция на децата и лицата в неравностойно положение и в риск. mlad_planinar
Целта ни е да помагаме на децата и младите хора в неравностойно положение да откриват приятелството сред връстниците си в обществото, чрез образователни и прикюченски програми сред природата. Мечтата ни е да ги направим щастливи. Да се почувстват част от нас и заобикалящият ни свят.

      Да работим за натрупване на знания, умения, навици, свързани с реалния живот на младите хора, да създадем усещане за национална и културна принадлежност към родината и нейната природа. Да спомогнем за тяхното нравствено, морално и духовно развитие.
Чрез образователни кръжоци сред природата се стремим да помагаме на младите хора да преодоляват трудностите заедно, да комуникират, да се сплотяват пред предизвикателството и да развиват отговорност към природата и заобикалящият ни свят. Да работим за формирането на природозащитна култура сред младите хора. ПРИРОДАТА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДРЕВНИТЕ ВЪЗПИТАТЕЛИ НА ЧОВЕКА!
Приключенията и предизвикателствата са интелектуални, физически и най-вече ИСТИНСКИ!
“Най-голямото щастие — да си полезен на другите”

Майка Тереза е казала: “Най-голямото щастие — да си полезен на другите”. Днес ние от “Дари Любов” с помощта и съдействието на ОЙРОШПЕД /EUROSPED/ ще зарадваме няколко майки от гр. Сандански и гр. Варна, които отправиха молба към нас за помощ. Ние от “Дари Любов” знаем колко сили отнема на един родител да отгледа сам своите деца, колко борба е нужно и колко надежда

Learn more

“Дари Любов” и пунктовете ни за набиране на помощи няма да работят от 1-ви до 7-ми май. Заповядайте след обявените почивни дни. Пожелаваме ви приятни почивни дни!

В името на доброто за хората в нужда от с. Кавракирово

“Дари Любов” продължава своята мисия в името на по-добър живот за хората, живеещи на прага на бедността. Благодарение на нашия ангел Виолета Стоянова, ние подпомогнахме деца и възрастни хора от с. Кавракирово, общ. Петрич с дрехи и играчки, дарени в пунктовете на сдружението.