Александрина Михайлова

Към този момент има 7 245 677 хора в България. Някой са уплашени и напускат родината, а други се прибират, осъзнавайки, че това е техният дом.  7 245 677 хора в България, 7 245 677 души. И понякога всичко, от което имаш нижда е 1.  Понякога само един човек може да ти помогне. Момиче съм на 24 години, но както се интересувам от съвсем обикновенните момичешки неща като образование, семейство, облекло, музика, разходки и излизания, така и горещо се интересувам от живота на хората в неравностойно положение.  За слепите, глухите, изоставените, малтретираните и бити хора, забравените хора. Просто за всички онеправдани, които не могат да се справят сами ни има нас.

Аз съм вярваща! Вярвам най-вече в съдбата и в силата на човешкия дух. Когато имам проблем или ми е тежко на душата, отивам в църква и паля свещ. Моля се за здраве, късмет и сили, за да издържам на ударите на живота, а те са много. Моля се да опазя душата си чиста и да живея в равновесие със себе си. За всички онези хора, които също искат да живеят добре, не в лукс, а просто нормално, моля се и за тях. Ето така се зароди идеята в мен да помагам, пардон, това не е идея, а мисия!!!  Смятам, че така изпълнявам мисията си в този живот, а именно да помагам на хората.

Ако имаш поне минимална възможност да накараш някой да се усмихне, защо да не го направиш? Аз помагам, а Вие, бихте ли помогнали??

ТИ, да, точно ТИ може да си тази единица, от която някой се нуждае в този  момент!
Александрина Михайлова

×
Александрина Михайлова

Александрина Михайлова

Диана Язаджиева

Founder
diana.yazadzhieva@give-love.eu

Забелязвате ли как хората започват да се страхуват все повече от живота и битието. Уплашени в душата си, те са се затворили- вътре в себе си. Не искат да се разкрият пред ближния си, пред когото и да е било- от страх. А какво се случва, когато се страхуваме?! Ние ставаме нетолерантни, проявяваме нетърпимост към хората около нас, към себе си, към близките си, започваме да злорадстваме спрямо другия- обръщаме се с думите и преднамерените си убеждения, казвайки : Ти си виновен! Ти си причината за страданието, за положението (ми). Изчезвай! Махай се!!! Ти си врагът! Ти ми желаеш лошото! Ти искаш да ме видиш в калта! Но врагът не е навън, не е там! Врагът е в самите нас, в главите ни, в мислите ни, в страховете ни, в нас! Ние сме врагът за самите нас и за тези около нас!
 От нас зависи промяната, настоящето и бъдещето на събитията. Ние имаме силата да променим нещата!!!
 Всички НИЕ сме свързани. ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ИМА СИЛАТА ДА ПОМОГНЕ В ИМЕТО НА КАУЗАТА ЗА ПО-ДОБРИЯ  ЖИВОТ!

×
Диана Язаджиева

Диана Язаджиева

Founder

Гергана Сандъкчиева

       Имаме прекрасна земя и природа с много добро географско разположение. Някога бяхме състрадателни,работливи и ценяхме бита,историята и културата си. Грижихме се за земята и тя ни хранеше. Нямаше много материални неща,които имаме днес, но нямаше и толкова алчност, злоба и завист. Лошото е, че много дяволи се навъдиха в този Рай и някои решиха да се прави интеграция, перестройка, демокрация, да има СВОБОДА, като не разбираха какво значат тези понятия! Вместо да интегрират малцинствата в обществото - интегрираха българските добродетели в състояние на деградация. Вместо демокрация получихме емиграция и евакуация! Вместо по-добро бъдеще- ни върнаха векове назад! И най-важното- кой българин се чувства свободен в този страна? Какво е свободата на гладен стомах, с болно дете, разделени деца и родители?

       Гордея се със страната ни. Тя ни е дадена да се грижим за нея, а не да я затриваме. Не ми харесва това да съм на друга земя далеч от моята родина. Помислете над думите ми, БЪЛГАРИ. Да се хванем здраво на работа и да възобновим онова дето имахме. Да мога както аз, така и другите сънародници, да работим и живеем в собствената ни Родина. Колко много хора, поради финансови проблеми, не могат да се насладят на красотите на България.

       Да живееш в Рая и да не го разбереш! Жалко е!

×
Гергана Сандъкчиева

Гергана Сандъкчиева
“Най-голямото щастие — да си полезен на другите”

Майка Тереза е казала: “Най-голямото щастие — да си полезен на другите”. Днес ние от “Дари Любов” с помощта и съдействието на ОЙРОШПЕД /EUROSPED/ ще зарадваме няколко майки от гр. Сандански и гр. Варна, които отправиха молба към нас за помощ. Ние от “Дари Любов” знаем колко сили отнема на един родител да отгледа сам своите деца, колко борба е нужно и колко надежда

Learn more

“Дари Любов” и пунктовете ни за набиране на помощи няма да работят от 1-ви до 7-ми май. Заповядайте след обявените почивни дни. Пожелаваме ви приятни почивни дни!

В името на доброто за хората в нужда от с. Кавракирово

“Дари Любов” продължава своята мисия в името на по-добър живот за хората, живеещи на прага на бедността. Благодарение на нашия ангел Виолета Стоянова, ние подпомогнахме деца и възрастни хора от с. Кавракирово, общ. Петрич с дрехи и играчки, дарени в пунктовете на сдружението.